Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(147)
Forma i typ
Książki
(146)
Poradniki i przewodniki
(118)
Publikacje popularnonaukowe
(13)
Literatura faktu, eseje, publicystyka
(7)
Proza
(7)
Ksiązki
(1)
Publikacje promocyjne
(1)
Dostępność
dostępne
(124)
wypożyczone
(35)
nieokreślona
(4)
tylko na miejscu
(1)
Placówka
św. Jana 10 (Dorośli)
(67)
Łaska 46/48 (Filia 2)
(24)
20 Stycznia 14 (Filia 4)
(41)
św. Jana 10 (Dzieci)
(29)
Jana Pawła (Filia 6 Szpital)
(2)
Czytelnia św. Jana 10 (Dorośli)
(1)
Autor
Maciąg Agnieszka (1969- )
(4)
Wolański Robert (fotograf)
(4)
Drukort Magdalena
(3)
Naklicka-Kleser Jolanta
(3)
Bareła Malwina
(2)
Bielecka Jadwiga
(2)
Cieślowska Beata
(2)
Clase Mia (1977- )
(2)
Dąbrowska Beata Anna
(2)
Dąbrowska Ewa (internista)
(2)
Högström Justyna
(2)
Kotarski Bartłomiej Marcin
(2)
Krawczyk Marta
(2)
Krzyżanek Joanna
(2)
Makarowska Magdalena
(2)
Nertby Aurell Lina (1978- )
(2)
Panek Edyta
(2)
Pawlikowska Beata (1965- )
(2)
Pustelnik Anastazja
(2)
Szaciłło Karolina
(2)
Szaciłło Maciej
(2)
Zasuwa Iwona
(2)
Abramczyk Beata
(1)
Amar-Constantini Delphine
(1)
Andrasik Roman
(1)
Apostolidis Piotr (1979- )
(1)
Bakuła Hanna (1950- )
(1)
Baranowska Natalia
(1)
Barowicz Tadeusz
(1)
Barowicz Tadeusz (1945- )
(1)
Bator Julita
(1)
Bereta-Jankowska Anna
(1)
Bielowski Artur
(1)
Biłas Katarzyna (kulinaria)
(1)
Blard-Quintard Aurélie
(1)
Blumenthal Heston
(1)
Borkowska Paulina (dietetyk)
(1)
Borzobohata-Sawicka Maria
(1)
Bryś Wojciech
(1)
Brzegowy Maria
(1)
Brzozowska Maria
(1)
Bucholz Dinah
(1)
Bąk Jolanta
(1)
Bąkowska Marta
(1)
Carlsson Sonja (1958- )
(1)
Cegielska Agnieszka (1979- )
(1)
Chodakowska Ewa (1982- )
(1)
Cieślak Jan (1889-1995)
(1)
Cieślowska Patrycja
(1)
Ciseł Marcin
(1)
Ciężadło Hanka
(1)
Contestabile Gabriella
(1)
Cooper Leanne
(1)
Czarkowska Iwona
(1)
Czarkowska Iwona (1970- )
(1)
Dajka Krystyna
(1)
Denbury Jo
(1)
Dragan Justyna
(1)
Drouet Valéry
(1)
Dumanowski Jarosław (1967- )
(1)
Dymek Marta
(1)
Dziewońska Dorota
(1)
Fabisińska Liliana (1971- )
(1)
Ferdek Anna
(1)
Fiedoruk Andrzej
(1)
Forêt Rosalee de la (1980- )
(1)
Fronczak Jacek
(1)
Fuhrman Joel
(1)
Gavin Paola
(1)
Gembacka Magdalena
(1)
Gepert Dorota
(1)
Gessler Magda (1953- )
(1)
Gessler Mateusz
(1)
Gouny Nicolas (1973- )
(1)
Graboń Ika
(1)
Grzegorczyk Magdalena
(1)
Grzyb Katarzyna (tłumaczka)
(1)
Gwis Asia
(1)
Górecka Dominika
(1)
Góźdź Joanna
(1)
Harper Charise Mericle
(1)
Harper Charise Mericle. Next best Junior Chef (pol.)
(1)
Hobday Cara
(1)
Horodyska Ewa (1964- )
(1)
Huff Lisa
(1)
Ingels Darin
(1)
Jakimowicz-Klein Barbara
(1)
Janikowska Anna
(1)
Jarosz Ewa
(1)
Jarosz Mirosław
(1)
Jarzynka-Jendrzejewska Magdalena
(1)
Jatowska Magdalena
(1)
Jóźwiak Małgorzata (kulinaria)
(1)
Kalemba-Drożdż Małgorzata
(1)
Kamińska Aleksandra (1980- )
(1)
Kasprzyk-Chevriaux Magdalena
(1)
Kastelik Ewa
(1)
Katz Sandor Ellix (1962- )
(1)
Kavoukis Lefteris
(1)
Kawecki Edward
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(23)
2010 - 2019
(113)
2000 - 2009
(10)
1990 - 1999
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(115)
1901-2000
(1)
1989-2000
(1)
2018
(1)
Kraj wydania
Polska
(146)
Język
polski
(146)
Odbiorca
Dzieci
(12)
6-8 lat
(10)
9-13 lat
(10)
Młodzież
(9)
14-17 lat
(3)
Rodzice
(3)
Dorośli
(1)
Przynależność kulturowa
Literatura polska
(26)
Literatura angielska
(3)
Literatura amerykańska
(2)
Literatura niemiecka
(1)
Literatura szwedzka
(1)
Literatura włoska
(1)
Temat
Zdrowe odżywianie
(15)
Zdrowe żywienie
(14)
Kucharstwo
(11)
Potrawy dietetyczne
(10)
Odżywianie
(9)
Ciasta
(7)
Dietetyka
(7)
Gotowanie
(7)
Kulinaria
(6)
Kuchnia polska
(5)
Kuchnia wegańska
(5)
Kuchnia wegetariańska
(5)
Przetwory owocowo-warzywne
(5)
Dieta oczyszczająca
(4)
Potrawy dla dzieci
(4)
Zupy
(4)
Desery
(3)
Kanapki i przekąski
(3)
Kobieta
(3)
Koktajle
(3)
Kucharze
(3)
Kultura stołu
(3)
Medycyna niekonwencjonalna
(3)
Obyczaje i zwyczaje
(3)
Owoce
(3)
Posiłki na wynos
(3)
Postawy
(3)
Przepisy kulinarne
(3)
Styl życia
(3)
Warzywa
(3)
Wino
(3)
Żywność
(3)
Żywność prozdrowotna
(3)
Alkohole
(2)
Choroby układu pokarmowego
(2)
Dekoracja potraw
(2)
Dieta
(2)
Dieta bezglutenowa
(2)
Dieta owocowo-warzywna
(2)
Fast food
(2)
Flora bakteryjna jelit
(2)
Gotowanie na parze
(2)
Higiena
(2)
Insulinooporność
(2)
Jakość żywności
(2)
Jedzenie (czynność)
(2)
Kiszenie żywności
(2)
Kuchnia klasztorna
(2)
Leczenie dietą
(2)
Nalewka (napój alkoholowy)
(2)
Napoje alkoholowe
(2)
Pieczywo
(2)
Potrawy jednogarnkowe
(2)
Potrawy szybkie i łatwe
(2)
Potrawy świąteczne
(2)
Przyprawy
(2)
Rodzina
(2)
Rośliny jadalne dzikie
(2)
Rośliny lekarskie
(2)
Surówki i sałatki
(2)
Słodycze
(2)
Weganizm
(2)
Ziołolecznictwo
(2)
Śniadanie
(2)
Afrodyzjaki
(1)
Alergia pokarmowa
(1)
Alergicy
(1)
Artretyzm
(1)
Bakuła, Hanna (1950- )
(1)
Borelioza
(1)
Celiakia
(1)
Choroba Hashimoto
(1)
Choroby jelit
(1)
Choroby ludzi
(1)
Choroby stawów
(1)
Chorzy
(1)
Chwasty
(1)
Cukier
(1)
Cukiernictwo
(1)
Cukrzyca
(1)
Córki Bożej Miłości
(1)
Dieta Doktor Grace
(1)
Dieta FODMAP
(1)
Dieta antyrakowa
(1)
Dieta bezcukrowa
(1)
Dieta bezmleczna
(1)
Dieta cukrzycowa
(1)
Dieta fleksitariańska
(1)
Dieta niskocholesterolowa
(1)
Dieta odchudzająca
(1)
Dieta paleo
(1)
Dieta pegańska
(1)
Dom
(1)
Dumanowski, Jarosław (1967- )
(1)
Dzieci
(1)
Dzieciństwo
(1)
Dziecko
(1)
Dziewczęta
(1)
Ekologia
(1)
Ekologiczny styl życia
(1)
Temat: dzieło
Harry Potter
(1)
Temat: czas
2001-
(8)
1945-1989
(4)
1989-2000
(4)
1901-2000
(3)
1501-1600
(1)
1601-1700
(1)
1701-1800
(1)
1801-1900
(1)
Temat: miejsce
Polska
(4)
Świat
(2)
Europa Środkowo-Wschodnia
(1)
Finlandia
(1)
Gruzja
(1)
Pogórze Dynowskie
(1)
Włochy
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(69)
Publikacja bogato ilustrowana
(51)
Przepisy kulinarne
(46)
Poradnik
(45)
Opracowanie
(7)
Opowiadania i nowele
(4)
Wydawnictwa popularne
(4)
Publikacje dla dzieci
(3)
Biografia
(2)
Relacja z podróży
(2)
Reportaż
(2)
Autobiografia
(1)
Książki dla przedszkolaków
(1)
Pamiętniki i wspomnienia
(1)
Poradniki
(1)
Powieść
(1)
Powieść biograficzna
(1)
Powieść obyczajowa
(1)
Przewodnik turystyczny
(1)
Wywiad dziennikarski
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(143)
Medycyna i zdrowie
(31)
Styl życia, moda i uroda
(10)
Historia
(6)
Etnologia i antropologia kulturowa
(4)
Hobby i czas wolny
(4)
Podróże i turystyka
(3)
Socjologia i społeczeństwo
(3)
Edukacja i pedagogika
(2)
Gospodarka, ekonomia, finanse
(2)
Biologia
(1)
Dom i ogród
(1)
Psychologia
(1)
Rodzina, relacje międzyludzkie
(1)
Rolnictwo i leśnictwo
(1)
147 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
(Znak Litera Nova)
Czy wiecie, że siadając do posiłku w większym gronie zjadamy więcej, a kiedy częstujemy się potrawami w określonej kolejności, jemy mniej? Czy wiecie, że nagradzanie dziecka za zjedzenie określonego warzywa może sprawić, że nie będzie lubiło jego smaku w przyszłości? Czy wiecie, że lubić coś to nie to samo, co mieć na coś ochotę – i odwrotnie? Leanne Cooper wykorzystuje swoją wiedzę z zakresu dietetyki i psychologii, by wyjaśnić wiele zjawisk, które powodują, że jemy to, co jemy. Jedz inaczej to praktyczny poradnik z prostymi ćwiczeniami, które sprawią, że nauczycie się jeść zdrowiej, lepiej i mniej i nie będziecie musieli już sięgać po kolejne diety. Dzięki tej książce poznacie też wiele sztuczek stosowanych przez marketingowców i restauratorów i nauczycie się omijać pułapki, w które wpada większość z nas.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Łaska 46/48 (Filia 2)
Egzemplarze są obecnie niedostępne: sygn. 61
20 Stycznia 14 (Filia 4)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Na okładce: Kontynuacja bestsellerowego "Postu Daniela".
wój kolejny krok ku długowieczności! Sięgnij po to, co podpowiada natura, i przejmij kontrolę nad swoim zdrowiem. Z nowej książki Krystyny Dajki dowiesz się, jakie nawyki żywieniowe zapewnią ci długie życie w zdrowiu. Pomoże ci również skomponować pełnowartościowe posiłki po zakończeniu postu Daniela. W książce znajdziesz: 100 zdrowych przepisów na cały dzień: śniadania, drugie śniadania, obiady, desery, kolacje, dodatki, soki i koktajle, podpowiedzi, jakich produktów używać, by nadal jeść smacznie, ale zdrowo, przydatne i ważne informacje o właściwościach miodów i ziół, zalecenia, jak parzyć herbaty, informacje o dodatkach do żywności, które szkodzą naszemu zdrowiu. Książka na całe – długie i zdrowe – życie!!! Krystyna Dajka jest dyplomowanym dietetykiem, specjalistą promocji, pedagogiki i polityki zdrowia. Regularnie prowadzi warsztaty kulinarne „Gotujemy dla zdrowia” i turnusy z postem Daniela
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Łaska 46/48 (Filia 2)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Książka
W koszyku
(JuniorChef /Charise Mericle Harper ; odcinek 1)
Data wydania według. www.platon.com.pl.
Superrelacja zza kulis programu! Książka dla wszystkich pasjonatów gotowania, jedzenia i magicznego świata telewizji. Kamera, akcja, gotowanie! Czwórka młodych bohaterów - Tate, Rae, Caroline, Oliver - staje w szranki w jednym z konkursów kulinarnych. Jak wyglądają kulisy telewizyjnych konkursów? Jak dzieci poradzą sobie przy przed kamerami? Jak poradzą sobie z przyrządzaniem wymyślnych dań? Wciągająca, pouczająca, z przepisami. źródło opisu: materiały wydawcy
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
św. Jana 10 (Dzieci)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. Po/III (1 egz.)
Książka
W koszyku
Cecylka Knedelek / Joanna Krzyżanek, Marcin Ciseł [il.] ; [zdj. Wojciech Bryś]. - Kielce : Jedność, cop. 2008. - 56 s., [2] s. tabl. kolor. : il., zdj. ; 22 cm.
("Jedność" dla Dzieci)
Forma i typ
Odbiorca
Przynależność kulturowa
Temat
Dziedzina i ujęcie
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
20 Stycznia 14 (Filia 4)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
św. Jana 10 (Dzieci)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (2 egz.)
Książka
W koszyku
"Batch cooking – tak dziś gotuje cały świat: szybko, tanio, zdrowo i przyjemnie. Domowe posiłki dla rodziny, zdrowe i pyszne, możliwe do przygotowania raz w tygodniu, to marzenie wielu z nas. Wszyscy wiemy, że należy się dobrze i zdrowo odżywiać… Ale kto ma czas codziennie biegać po zakupy i gotować po całym dniu wypełnionym pracą i innymi obowiązkami? Dzięki tej książce teraz będzie to możliwe: możesz przygotować wszystkie posiłki na cały tydzień jednego dnia i to w maksymalnie 2 godziny! W tygodniu tylko podgrzewasz i podajesz: wszystko gotowe w 15 minut! Metoda ta, zwana z angielskiego batch cooking, „gotowanie zestawami”, dotarła do nas z Ameryki i oznacza gotowanie z wyprzedzeniem i tworzenie zestawów według menu na cały tydzień. I robi furorę na całym świecie! Nic dziwnego. Bo pozwala oszczędzić czas i pieniądze. Podaje gotowe listy zakupów (więc nie musisz samodzielnie podejmować decyzji ani planować). Radzi, jak przygotować i przechowywać produkty. I jak nie marnować jedzenia wykorzystując wszystko, co zostaje. Oto 15 jadłospisów dla 4 osobowej rodziny, czyli 75 potraw. Spróbuj, a pokochasz tę metodę i tę książkę, bo jest nie tylko przyjazna i praktyczna, ale piękna, oryginalnie zakomponowana, pełna wspaniałych zdjęć. [wydawca]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Łaska 46/48 (Filia 2)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 614/642 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
św. Jana 10 (Dorośli)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Książka
W koszyku
173 specjały siostry Anastazji / Anastazja Pustelnik. - Kraków : Wydaw. WAM, 2003. - 208 s. : fot. kolor. ; 21 cm.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Jana Pawła (Filia 6 Szpital)
Egzemplarze są obecnie niedostępne: sygn. 641/642
Biblioteka nieczynna w dn. 27.04-5.05.2024.
Książka
W koszyku
Tyt. oryg.: "The world vegetarian cookbook" 1999.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
św. Jana 10 (Dorośli)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Tom yum : Moja podróż, Mój smak, Japonia / Izabella Wit-Kossowska. - Wydanie I. - Warszawa : Wydawnictwo SBM, copyright 2023. - 189, [3] strony : fotografie ; 25 cm.
Forma i typ
Odbiorca
Przynależność kulturowa
Dziedzina i ujęcie
Jaka jest tradycyjna kuchnia tajska oprócz tego, że uchodzi za najlepszą na świecie? Określa Tajów jako naród, ale jest również pojęciem, które przez wieki ewoluowało. Śledząc historię jednej z jej najpopularniejszych potraw, zupy Tom Yum, przekonamy się, że – podobnie jak inne kuchnie narodowe – jest tak naprawdę wielokulturowa. Opiera się jednak na lokalnych produktach, którym zawdzięcza niepowtarzalny smak. Bazując na tym, co świeże i sezonowe, tradycyjne i nowoczesne zarazem, kuchnia tajska jest pyszna i zdrowa.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Łaska 46/48 (Filia 2)
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 913(5) (1 egz.)
Książka
W koszyku
Gotowanie w kombiwarze / Tadeusz Barowicz. - Warszawa : Klub dla Ciebie - Bauer-Weltbild Media, copyright 2010. - 174, [1] strona. ; 22 cm.
1369 publ. Klubu dla Ciebie.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
św. Jana 10 (Dorośli)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
św. Jana 10 (Dzieci)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Łaska 46/48 (Filia 2)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Zdrowy detoks / Ewa Jarosz. - Warszawa : Samo Sedno, 2016. - 274, [1] strona : ilustracje ; 24 cm.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
św. Jana 10 (Dorośli)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 613 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
20 Stycznia 14 (Filia 4)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
św. Jana 10 (Dorośli)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 159.9 (1 egz.)
Książka
W koszyku
(Domowy Wyrób)
Przynależność kulturowa
Dziedzina i ujęcie
Na okł. podtyt.: wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, baraniny, dziczyzny, drobiu, ryb i serów : dokładne wskazówki na temat utrwalania mięs: solenia, peklowania i dalszej obróbki z dokładnymi recepturami.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
św. Jana 10 (Dorośli)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Wesoły Ryjek i zima / Wojciech Widłak ; ilustracje Agnieszka Żelewska. - Poznań : Media Rodzina, copyright 2015. - 45, [3] strony : ilustracje kolorowe ; 24 cm.
Forma i typ
Odbiorca
Przynależność kulturowa
Temat
Dziedzina i ujęcie
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
św. Jana 10 (Dzieci)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. Nb/I (1 egz.)
Książka
W koszyku
Survival dla alergików (i ich rodzin) / Hanka Ciężadło. - Kraków : Mando - Wydawnictwo WAM, copyright 2018. - 265, [7] stron : fotografie ; 21 cm.
Na okładce podtytuł: 100 przepisów bez glutenu, bez cukru, bez nabiału.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
św. Jana 10 (Dzieci)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Smaki dzieciństwa / Mateusz Gessler. - Bełchatów : P.H.W. Fenix, [2016]. - 224 strony : fotografie ; 25 cm.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
św. Jana 10 (Dzieci)
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Tytuł oryginału : "The art of fermentation an in-depth exploration of essential concepts and processes from around the world" 2012.
Tego lata zwariujesz na punkcie kiszenia wszystkiego, co nawinie ci się pod ręce, dzięki gorącej premierze: wydawnictwo Vivante przedstawia polskie wydanie "Sztuki fermentacji" Sandora Ellixa Katza. Gorący trend kulinarny, który podbija programy śniadaniowe, magazyny kulinarne, prestiżowe restauracje, rozpala serca wszystkich tych, których pasją jest gotowanie, a dzięki biblii fermentacji przybierze na sile. Ponad 700 stron unikalnej, gromadzonej przez wiele lat, wiedzy o tym, jak ukisić dosłownie każdą jadalną roślinę. Sprawdzone przepisy z całego świata na niezwykle zdrową kombuchę (czyli fermentowaną herbatę), pastę miso, natto (fermentowana soja bogata w witaminę K), jogurty, miody pitne, wino, piwo i przepyszne kiszone warzywa, owoce, orzechy, ryby i mięso. Jeśli nigdy nie próbowałeś kiszonych pomidorów lub kalarepy, teraz masz ku temu świetną okazję. Z Sandorem Katzem kiszenie staje się dziecinnie proste, a inspirujące przepisy i metody fermentacji rozbudzają apetyt na więcej. Dowiesz się także, jakie korzyści zdrowotne płyną z jedzenia fermentowanej żywności, a także, jak wykorzystać proces fermentacji i pleśń do uzyskania energii i tym samym, wspomagać środowisko naturalne. Dodatkowo, autor przystępnie wyjaśnia, jakich błędów podczas kiszenia unikać i przygotowuje adeptów sztuki fermentacji na wszelkie niespodzianki i trudności, które mogą napotkać, oraz radzi, jak można je naprawić w trakcie przygotowywania żywności. Zacznij siać ferment i poznaj wszystkie tajniki wieloletniej tradycji fermentacji! [empik.com]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
20 Stycznia 14 (Filia 4)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej