Kulinaria
Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(143)
Forma i typ
Książki
(142)
Poradniki i przewodniki
(117)
Publikacje popularnonaukowe
(12)
Literatura faktu, eseje, publicystyka
(7)
Proza
(6)
Ksiązki
(1)
Publikacje promocyjne
(1)
Dostępność
dostępne
(122)
wypożyczone
(32)
nieokreślona
(4)
tylko na miejscu
(1)
Placówka
św. Jana 10 (Dorośli)
(65)
Łaska 46/48 (Filia 2)
(23)
20 Stycznia 14 (Filia 4)
(40)
św. Jana 10 (Dzieci)
(28)
Jana Pawła (Filia 6 Szpital)
(2)
Czytelnia św. Jana 10 (Dorośli)
(1)
Autor
Maciąg Agnieszka (1969- )
(4)
Wolański Robert (fotograf)
(4)
Drukort Magdalena
(3)
Naklicka-Kleser Jolanta
(3)
Bareła Malwina
(2)
Bielecka Jadwiga
(2)
Cieślowska Beata
(2)
Clase Mia (1977- )
(2)
Dąbrowska Beata Anna
(2)
Dąbrowska Ewa (internista)
(2)
Högström Justyna
(2)
Kotarski Bartłomiej Marcin
(2)
Krawczyk Marta
(2)
Makarowska Magdalena
(2)
Nertby Aurell Lina (1978- )
(2)
Panek Edyta
(2)
Pawlikowska Beata (1965- )
(2)
Pustelnik Anastazja
(2)
Szaciłło Karolina
(2)
Szaciłło Maciej
(2)
Zasuwa Iwona
(2)
Abramczyk Beata
(1)
Amar-Constantini Delphine
(1)
Andrasik Roman
(1)
Apostolidis Piotr (1979- )
(1)
Baranowska Natalia
(1)
Barowicz Tadeusz
(1)
Barowicz Tadeusz (1945- )
(1)
Bator Julita
(1)
Bereta-Jankowska Anna
(1)
Bielowski Artur
(1)
Biłas Katarzyna (kulinaria)
(1)
Blard-Quintard Aurélie
(1)
Blumenthal Heston
(1)
Borkowska Paulina (dietetyk)
(1)
Borzobohata-Sawicka Maria
(1)
Bryś Wojciech
(1)
Brzegowy Maria
(1)
Brzozowska Maria
(1)
Bucholz Dinah
(1)
Bąk Jolanta
(1)
Bąkowska Marta
(1)
Carlsson Sonja (1958- )
(1)
Cegielska Agnieszka (1979- )
(1)
Chodakowska Ewa (1982- )
(1)
Cieślak Jan (1889-1995)
(1)
Cieślowska Patrycja
(1)
Ciseł Marcin
(1)
Ciężadło Hanka
(1)
Cooper Leanne
(1)
Czarkowska Iwona
(1)
Czarkowska Iwona (1970- )
(1)
Dajka Krystyna
(1)
Denbury Jo
(1)
Dragan Justyna
(1)
Drouet Valéry
(1)
Dumanowski Jarosław (1967- )
(1)
Dymek Marta
(1)
Fabisińska Liliana (1971- )
(1)
Ferdek Anna
(1)
Fiedoruk Andrzej
(1)
Forêt Rosalee de la (1980- )
(1)
Fronczak Jacek
(1)
Fuhrman Joel
(1)
Gavin Paola
(1)
Gembacka Magdalena
(1)
Gepert Dorota
(1)
Gessler Magda (1953- )
(1)
Gessler Mateusz
(1)
Gouny Nicolas (1973- )
(1)
Graboń Ika
(1)
Grzegorczyk Magdalena
(1)
Grzyb Katarzyna (tłumaczka)
(1)
Gwis Asia
(1)
Górecka Dominika
(1)
Góźdź Joanna
(1)
Harper Charise Mericle
(1)
Harper Charise Mericle. Next best Junior Chef (pol.)
(1)
Hobday Cara
(1)
Horodyska Ewa (1964- )
(1)
Huff Lisa
(1)
Ingels Darin
(1)
Jakimowicz-Klein Barbara
(1)
Janikowska Anna
(1)
Jarosz Ewa
(1)
Jarosz Mirosław
(1)
Jarzynka-Jendrzejewska Magdalena
(1)
Jatowska Magdalena
(1)
Jóźwiak Małgorzata (kulinaria)
(1)
Kalemba-Drożdż Małgorzata
(1)
Kamińska Aleksandra (1980- )
(1)
Kasprzyk-Chevriaux Magdalena
(1)
Kastelik Ewa
(1)
Katz Sandor Ellix (1962- )
(1)
Kavoukis Lefteris
(1)
Kawecki Edward
(1)
Kielak Marta
(1)
Kielan Anna
(1)
Kledzik Emilia (1982- )
(1)
Klimas Leszek
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(21)
2010 - 2019
(111)
2000 - 2009
(10)
1990 - 1999
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(111)
1901-2000
(1)
1989-2000
(1)
2018
(1)
Kraj wydania
Polska
(142)
Język
polski
(142)
Odbiorca
Dzieci
(11)
9-13 lat
(10)
6-8 lat
(9)
Młodzież
(9)
14-17 lat
(3)
Rodzice
(3)
Dorośli
(1)
Przynależność kulturowa
Literatura polska
(24)
Literatura angielska
(3)
Literatura amerykańska
(2)
Literatura niemiecka
(1)
Literatura szwedzka
(1)
Temat
Zdrowe odżywianie
(15)
Zdrowe żywienie
(14)
Kucharstwo
(11)
Potrawy dietetyczne
(10)
Odżywianie
(9)
Ciasta
(7)
Dietetyka
(7)
Gotowanie
(7)
Kuchnia polska
(5)
Kuchnia wegańska
(5)
Kuchnia wegetariańska
(5)
Przetwory owocowo-warzywne
(5)
Dieta oczyszczająca
(4)
Potrawy dla dzieci
(4)
Zupy
(4)
Desery
(3)
Kanapki i przekąski
(3)
Koktajle
(3)
Kucharze
(3)
Kultura stołu
(3)
Medycyna niekonwencjonalna
(3)
Owoce
(3)
Posiłki na wynos
(3)
Przepisy kulinarne
(3)
Warzywa
(3)
Wino
(3)
Żywność
(3)
Żywność prozdrowotna
(3)
Alkohole
(2)
Choroby układu pokarmowego
(2)
Dekoracja potraw
(2)
Dieta
(2)
Dieta bezglutenowa
(2)
Dieta owocowo-warzywna
(2)
Fast food
(2)
Flora bakteryjna jelit
(2)
Gotowanie na parze
(2)
Higiena
(2)
Insulinooporność
(2)
Jakość żywności
(2)
Jedzenie (czynność)
(2)
Kiszenie żywności
(2)
Kobieta
(2)
Kuchnia klasztorna
(2)
Kulinaria
(2)
Leczenie dietą
(2)
Nalewka (napój alkoholowy)
(2)
Napoje alkoholowe
(2)
Obyczaje i zwyczaje
(2)
Pieczywo
(2)
Potrawy jednogarnkowe
(2)
Potrawy szybkie i łatwe
(2)
Potrawy świąteczne
(2)
Przyprawy
(2)
Rośliny jadalne dzikie
(2)
Rośliny lekarskie
(2)
Styl życia
(2)
Surówki i sałatki
(2)
Słodycze
(2)
Weganizm
(2)
Ziołolecznictwo
(2)
Śniadanie
(2)
Afrodyzjaki
(1)
Alergia pokarmowa
(1)
Alergicy
(1)
Artretyzm
(1)
Borelioza
(1)
Celiakia
(1)
Choroba Hashimoto
(1)
Choroby jelit
(1)
Choroby ludzi
(1)
Choroby stawów
(1)
Chorzy
(1)
Chwasty
(1)
Cukier
(1)
Cukiernictwo
(1)
Cukrzyca
(1)
Córki Bożej Miłości
(1)
Dieta Doktor Grace
(1)
Dieta FODMAP
(1)
Dieta antyrakowa
(1)
Dieta bezcukrowa
(1)
Dieta bezmleczna
(1)
Dieta cukrzycowa
(1)
Dieta fleksitariańska
(1)
Dieta niskocholesterolowa
(1)
Dieta odchudzająca
(1)
Dieta paleo
(1)
Dieta pegańska
(1)
Dom
(1)
Dumanowski, Jarosław (1967- )
(1)
Dzieci
(1)
Dziecko
(1)
Ekologia
(1)
Ekologiczny styl życia
(1)
Fermentacja
(1)
Freeganizm
(1)
Gastronomia
(1)
Gessler, Magda (1953- )
(1)
Gorzelnictwo
(1)
Temat: dzieło
Harry Potter
(1)
Temat: czas
2001-
(8)
1989-2000
(4)
1945-1989
(3)
1901-2000
(2)
1501-1600
(1)
1601-1700
(1)
1701-1800
(1)
1801-1900
(1)
Temat: miejsce
Polska
(4)
Świat
(2)
Europa Środkowo-Wschodnia
(1)
Gruzja
(1)
Pogórze Dynowskie
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(69)
Publikacja bogato ilustrowana
(51)
Przepisy kulinarne
(46)
Poradnik
(44)
Opracowanie
(6)
Wydawnictwa popularne
(4)
Opowiadania i nowele
(3)
Biografia
(2)
Publikacje dla dzieci
(2)
Relacja z podróży
(2)
Reportaż
(2)
Autobiografia
(1)
Pamiętniki i wspomnienia
(1)
Poradniki
(1)
Powieść obyczajowa
(1)
Przewodnik turystyczny
(1)
Wywiad dziennikarski
(1)
Dziedzina i ujęcie
Historia
(1703)
Edukacja i pedagogika
(604)
Socjologia i społeczeństwo
(515)
Medycyna i zdrowie
(407)
Kultura i sztuka
(357)
Kulinaria
(143)
Literaturoznawstwo
(323)
Biologia
(314)
Podróże i turystyka
(288)
Psychologia
(275)
Polityka, politologia, administracja publiczna
(235)
Hobby i czas wolny
(180)
Rodzina, relacje międzyludzkie
(177)
Religia i duchowość
(172)
Prawo i wymiar sprawiedliwości
(158)
Kultura fizyczna i sport
(155)
Bezpieczeństwo i wojskowość
(143)
Rozwój osobisty
(121)
Etnologia i antropologia kulturowa
(117)
Styl życia, moda i uroda
(85)
Fizyka i astronomia
(81)
Językoznawstwo
(74)
Geografia i nauki o Ziemi
(70)
Dom i ogród
(69)
Gospodarka, ekonomia, finanse
(58)
Nauka i badania
(57)
Inżynieria i technika
(55)
Opieka nad zwierzętami i weterynaria
(54)
Ochrona środowiska
(49)
Filozofia i etyka
(45)
Informatyka i technologie informacyjne
(44)
Transport i logistyka
(37)
Media i komunikacja społeczna
(34)
Architektura i budownictwo
(32)
Rolnictwo i leśnictwo
(32)
Praca, kariera, pieniądze
(29)
Archeologia
(21)
Matematyka
(18)
Chemia
(16)
Zarządzanie i marketing
(15)
Bibliotekarstwo, archiwistyka, muzealnictwo
(14)
Styl życia, moda, uroda
(4)
Historia i nauki pomocnicze
(2)
Edykacja i pedagogika
(1)
Filozofia
(1)
Historiai
(1)
Kuchnia i gotowanie
(1)
Muzyka
(1)
Podróże i turystyka DBN
(1)
Powieść
(1)
Psychologia i socjologia
(1)
143 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
Thug kitchen : gotowanie bez zbędnego pieprzenia / [book design by Kara Plikaitis ; przekład Anna Rosiak]. - Warszawa : Relacja, copyright 2018. - 211, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 24 cm.
Na okładce: bandycka kuchnia wegańska.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
św. Jana 10 (Dorośli)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Dieta : niski indeks glikemiczny : cukrzyca, insulinooporność, otyłość / Daria Pociecha. - Wydanie I. - [Warszawa] : [Wydawnictwo SBM Sp. z o.o.], [copyright 2019]. - 188, [4] strony : fotografie, ilustracje ; 25 cm.
To doskonały poradnik dla tych, którzy cierpią na cukrzycę, insulinooporność czy otyłość W książce w przystępny sposób omawiamy zasady zdrowego odżywiania oraz wskazujemy schematy prawidłowego komponowania posiłków. Podpowiadamy także, jak obliczyć indeks i ładunek glikemiczny. W poradniku podajemy przepisy na potrawy o niskim IG. Bardzo przydatna jest tabela zawierająca wartości indeksu glikemicznego poszczególnych produktów.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
20 Stycznia 14 (Filia 4)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
św. Jana 10 (Dorośli)
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 641/642 (1 egz.)
Długość kolejki oczekujących: 2.
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
20 Stycznia 14 (Filia 4)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Książka
W koszyku
173 specjały siostry Anastazji / Anastazja Pustelnik. - Kraków : Wydaw. WAM, 2003. - 208 s. : fot. kolor. ; 21 cm.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Jana Pawła (Filia 6 Szpital)
Egzemplarze są obecnie niedostępne: sygn. 641/642
Książka
W koszyku
Trzyskładnikowe wypieki / Sarah Rainey ; [przekład Olga Siara]. - Kraków : Insignis, 2018. - 207 stron : fotografie, ilustracje ; 20 cm.
Trzyskładnikowe wypieki Łatwe i szybkie przepisy na smakołyki, każdy z zaledwie trzech składników 3 to naprawdę magiczna liczba! Ta książka sprawi, że przygotowywanie smakołyków okaże się łatwiejsze, niż kiedykolwiek mogło Ci się wydawać! Znajdziesz w niej ponad 100 zdumiewająco prostych przepisów na przepyszne ciasta, ciasteczka, bułeczki i chleby, desery, słone przekąski i łatwe lody. Gwarantujące mnóstwo frajdy i doznań smakowych pyszności przygotujesz dzięki Trzyskładnikowym wypiekom nawet w ostatniej chwili przed przyjęciem! Kiedy poznasz moc tej książki, nie przestaniesz z niej korzystać!
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
św. Jana 10 (Dorośli)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
20 Stycznia 14 (Filia 4)
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 641/642 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
20 Stycznia 14 (Filia 4)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Alfabet ciast / Zofia Różycka. - Warszawa : Wydawnictwo Dwie Siostry, 2015. - 123, [13] stron : ilustracje kolorowe ; 22 cm.
Odbiorca
Temat
Dziedzina i ujęcie
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
św. Jana 10 (Dzieci)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Biblioteka nieczynna.
Książka
W koszyku
Siostra Anastazja : życie pełne smaku / Sławomir Rusin. - Kraków : Wydawnictwo WAM, 2019. - 170, [6] stron : fotografie ; 21 cm.
Książka zawiera rozmowę z siostrą Anastazją. Na okładce: Historia przeplatana przepisami.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
20 Stycznia 14 (Filia 4)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 27 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Tyt. oryg.: "The world vegetarian cookbook" 1999.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
św. Jana 10 (Dorośli)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Na marne / Marta Sapała. - Wołowiec : Wydawnictwo Czarne, 2019. - 284 [4] strony ; 22 cm
(Reportaż)
Mówi się, że z roku na rok marnujemy coraz więcej żywności, a w śmietnikach lądują kilogramy resztek, które mogłyby stanowić pełnowartościowe pożywienie. Wyrzucamy to, co wydaje nam się niejadalne: sterty ziemniaczanych obierków, dziesiątki suchych kromek chleba, resztki jogurtu zalegające na dnie plastikowych kubeczków, obite jabłka, opakowania z przeterminowanym makaronem, którego nie zdążyliśmy ugotować. Ale czy na pewno marnotrawstwo żywieniowe rośnie w tak szybkim tempie, jak straszą nas media? Marta Sapała postanowiła zbadać ten temat. Rozmawia z ludźmi, którzy żywią się tym, co znajdą w śmietnikach, zagląda do kompostowników i kuchennych szafek swoich rozmówców, szpera w kontenerach przy dyskontach spożywczych, oddaje głos ludziom bez domu i tym, którzy oszczędzanie mają we krwi. Odwiedza miejsca, w których powstaje żywność, i te, w których kończy się jej droga. Zagląda do magazynów w supermarketach i bankach żywności. Ludzkie portrety splata ze statystykami i opiniami ekspertów. Nie boi się również podawać w wątpliwość powtarzanych w mediach obiegowych opinii dotyczących marnotrawstwa. „Na marne” to zbiór reportaży o naszych codziennych nawykach i doskonała lekcja odpowiedzialnej konsumpcji.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
św. Jana 10 (Dorośli)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 316 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
św. Jana 10 (Dzieci)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. Nb/I (1 egz.)
Biblioteka nieczynna.
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
św. Jana 10 (Dzieci)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. Nb/I (1 egz.)
Biblioteka nieczynna.
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
św. Jana 10 (Dorośli)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Qmam kasze : do ostatniego okruszka / Maia Sobczak. - Wydanie pierwsze. - Warszawa : Marginesy, 2018. - 311, [1] strona : ilustracje ; 26 cm.
Rozbudź wyobraźnię kulinarną! Rozpal zmysły! Objadaj się zdrowo i czuj się świetnie. A przede wszystkim – niczego nie marnuj! Przed wami polska odpowiedź na kulinarny, światowy trend no waste cooking. Maia Sobczak, autorka bloga Qmamkasze – z wykształcenia psycholog, choć śmieje się pod nosem, że uprawia głównie psychologię pozytywną. Dietoterapeutka, pracuje w oparciu o najstarsze medycyny świata. Konsultantka Ajurwedy z ramienia Jiva institute w Indiach. Na co dzień tworzy zdrowe, wzmacniające ciało i umysł receptury, kusi pysznym jedzeniem, fotografuje, pisze artykuły, prowadzi warsztaty i wykłady. Ćwiczy jogę, kocha zwierzęta, ludzi i świat. Stylizuje kulinarnie i gotuje ile wlezie – w końcu trening czyni mistrza. Uważa że szacunek, pewna doza pokory i poczucie humoru sprawiają, że świat zaczyna poruszać się z większą gracją. Napisała wraz z Grzegorzem Łapanowskim Szkołę na widelcu. Najlepsze przepisy dla całej rodziny (2014), a sama dwa bestsellery: Qmam kasze, czyli powrót do korzeni (2015) oraz Przepisy na szczęście (2017).
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
św. Jana 10 (Dorośli)
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 641/642 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
św. Jana 10 (Dorośli)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 159.9 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Pyszne na każdą okazję / Anna Starmach. - Kraków : Społeczny Instytut Wydawniczy Znak, 2014. - 189, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 20 cm.
(Znak Litera Nova)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
20 Stycznia 14 (Filia 4)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
św. Jana 10 (Dorośli)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 616 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Kuchnia św. Hildegardy z Bingen / Wighard Strehlow ; tłumaczyła Edyta Panek. - Wydanie 2. - Kraków : Wydawnictwo Esprit, 2019. - 333, [4] strony : ilustracje ; 21 cm.
Tytuł oryginału: Das Hildegard-von-Bingen-Kochbuch : die besten Rezepte der Hildegard-Küche.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
św. Jana 10 (Dorośli)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Książka
W koszyku
BLW : metoda żywieniowa : daj dziecku wybór / Ewa Sypnik-Pogorzelska, Magdalena Jarzynka-Jendrzejewska. - Wydanie trzecie. - Warszawa : Wydawnictwo RM, copyright 2024. - 207, [1] strona : fotografie ; 24 cm.
Na okładce: W książce znajdziesz kompendium wiedzy na temat BLW, niemal 100 przepisów na pełnowartościowe posiłki, BLISS, czyli zmodyfikowaną wersję BLW.
Wychowaj odważnego odkrywcę nowych smaków • Kompendium wiedzy na temat BLW • Niemal 100 przepisów na pełnowartościowe posiłki • BLISS, czyli zmodyfikowana wersja BLW Jak rozszerzać dietę dziecka? W jaki sposób sprawdzić, czy się najada i czy nie brakuje mu witamin? Zdaj się na intuicję i zaufaj swojemu maleństwu! Podaj mu kilka wartościowych pokarmów i pozwól zdecydować, co chce zjeść. Dziecko musi zapoznać się z jedzeniem – sprawdzić jego konsystencję, kolor, zapach i smak. Właśnie na tym opiera się metoda BLW. Chcesz wiedzieć więcej? Zajrzyj do książki napisanej przez doświadczone dietetyczki i mamy. Co w niej znajdziesz? - Wskazówki dotyczące rozszerzania diety dziecka do pierwszego roku życia. - Informacje o BLW – wprowadzaniu tej metody żywienia, jej głównych zasadach i zaletach. - Przepisy na proste, smaczne i wartościowe posiłki nie tylko dla twojego dziecka, lecz także dla całej rodziny
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
20 Stycznia 14 (Filia 4)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej