148574
Book
In basket
Przygotowanie każdego dnia pysznego, ciepłego, bezglutenowego posiłku może się wydawać sporym wyzwaniem, zwłaszcza gdy nie masz czasu, a żołądek domaga się czegokolwiek, byle szybko. Na ratunek przyjdzie ci książka Kuchnia bez glutenu – praktyczny przewodnik po łatwych potrawach dla całej rodziny, które przyrządzisz w mniej niż pół godziny. W książce znajdziesz ponad sto inspirujących przepisów na każdą okazję, od placków marchewkowych ze śmietankowym lukrem po zielone enchilady z kurczakiem i tabbouleh z komosy.
Availability:
20 Stycznia 14 (Filia 4)
All copies are currently on loan: sygn. 641/642 (1 egz.)
Notes:
Tytuł oryginału: Fast & simple gluten-free
General note
Tytuł oryginału: Fast & simple gluten-free, 2012.
Bibliography, etc. note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again